SENEGAL BAŞKANI: EŞCİNSELLİK BENİM ÜLKEMDE ASLA YASAL OLMAYACAKTIR!
Senegal Başkanı Macky Sall, ”Eşcinsellik Senegal’de asla yasal olmayacaktır. Benim otoritem altındayken asla!” sözleriyle gündemde.
Müslüman nüfusun çoğunlukta olduğu Afrika ülkesi Senegal’de seçimler yaklaşıyor. Ülke başkanlığına yeniden aday olan Macky Sall’in ülkenin dini liderlerine, desteklerini isteyerek, Senegal’de kendi başkanlığı sürecinde eşcinsel ilişkilerin asla kanunen yasal olmayacağının garantisini verdiği öğrenildi.
GSN’un haberine göre Senegal’de eşcinselliğin cezası beş yıla kadar hapis olarak tanımlanırken, geçtiğimiz yıl 11 erkek eşcinsel ilişki sebebiyle tutuklanarak 6 aylık hapis ile cezalandırıldığı söyleniyor.
KAYNAK: gzone 02.03.2016
|
|
| Eklenme Tarihi : 03.03.2016 |
| Haber Editörü : PikeAS |
| «« GERi
|
Bu haber 397706 kez okundu.
|
Haberi Paylaş |
Face
 |
Blog
 |
Frien
 |
Mysp
 |
Twit
 |
|
Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.
| Habere Yorum Yaz |
|
biz avrupanın 10 yıl gerisinden geliyorsak sizlerde afrika ülkeleri olarak 30 yıl geriden geliyorsunuz onun için bu zihniyetin sizde de olması çok normal.
Yazan : lucciba
Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)
|
Yorum yazmak için login olunuz
|
|